Tabletta gyártás

Szigorú előírások alapján tervezett, tesztelt és gyártott tabletták

 

JuvaPharma sokéves tapasztalattal rendelkezik tabletta kivitelű étrend-kiegészítők és vitaminok valamint egyedi összetevők alapján összeállított teljesen egyedi készítmények gyártásában.

Csúcstechnikájú létesítményeink és szigorú tesztelési szabványok biztosítják, a legoptimálisabb keménységet, oldhatóságot és a hosszú minőségmegőrzést. Célunk a lehető leghatékonyabb és legbiztonságosabb összetételű tabletták előállítása.

A szakértő technikusaink végigvezetik az egész gyártási folyamat minden lépésén. Segítünk Önnek eligazodni tabletta-tervezés és megalkotás világában, így Önnek a vitaminok és étrend kiegészítők gyártási folyamata egyszerűvé és stresszmentessé válik!

A JuvaPharma továbbá kizárólagos termelési együttműködést kínál azon ügyfelek számára, akik vitaminok, étrend-kiegészítők, gyógynövények valamint egyéb egészségügyi termékek képviseletét látják el az adott országuk területén.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját márkás termékeit akár egyedi összetétel és csomagolás alapján a legjobb minőségben állítsuk elő.

Bízunk a kölcsönösen előnyös együttműködés sikerében!