Lágy kapszula gyártás

Specialitásunk az étrend kiegészítő lágy kapszulák előállítása

 

Ma már senki nem csodálkozik azon, hogy a JuvaPharma vezető szerepet tölt be a lágy kapszulák előállításában, köszönhetően a majd egy évtizedes tapasztalatának valamint modern technológiai hátterének.
A JuvaPharma gyártósora a lágy kapszulák széles skálájának gyártását teszi lehetővé, olyan innovatív összetevők felhasználásával, melyek teljes mértékben illeszkedni tudnak a legegyedibb igényekhez is.


A JuvaPharma testreszabott lágy kapszula gyártó mechanizmusa az alábbi előnyöket kínálja:
• Méretezhető lehetőség – egyéni mintáktól a kereskedelmi termelésig
• Egyedi készítmények is elérhetők több formában és méretben
• Szabadalmaztatás alatt álló kapszula-in-kapszula technológia
• Osztályon felüli minőség


Lágy zselatin szakértőkből álló csapatunk készítői végigvezetik Önnek a teljes lágy kapszula tervezési és gyártási folyamatát az elejétől a végéig.
Teljes körűen gondoskodunk az egyedileg megtervezett formulák összeállításáról, a szintén egyedileg testre szabható végleges csomagolásról, akár még a címkézés kialakításáról is.

A JuvaPharma továbbá kizárólagos termelési együttműködést kínál azon ügyfelek számára, akik vitaminok, étrend-kiegészítők, gyógynövények valamint egyéb egészségügyi termékek képviseletét látják el az adott országuk területén.
Lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját márkás termékeit akár egyedi összetétel és csomagolás alapján a legjobb minőségben állítsuk elő.
Bízunk a kölcsönösen előnyös együttműködés sikerében!