Termékeink

JutaVit Probium Bifibaby Plusz szuszpenziós csepp 8ml
2019-01-31
JutaVit Prokterin Aranyérkenőcs
2019-01-31
Összes

JutaVit Prokterin Emulzió Mikrobefecskendezőben

1 870 Ft

JutaVit Prokterin Emulzió Mikrobefecskendezőben Orvostechnikai eszköz aranyér és végbélrepedés kezelésére, a végbél gyógyulási folyamatainak kiegészítésére.

Leírás

JutaVit Prokterin Emulzió Mikrobefecskendezőben Orvostechnikai eszköz aranyér és végbélrepedés kezelésére, a végbél gyógyulási folyamatainak kiegészítésére.

Helyi alkalmazásra! Olyan orvostechnikai eszköz, mely az anorectalis csatorna gyógyulási folyamatainak elősegítésére használható. Az aktív növényi összetevőket tartalmazó speciális emulzió az aranyér és végbélrepedés tüneti kezelésére, valamint az anális nyálkahártya normál funkciójának visszaállítására alkalmazható.

EAN kód: 5999887073946

Adagolás: Szükség szerint alkalmazzon egy adag emulziót; ezt naponta többször is megismételheti, akár hosszú ideig is..

Kiszerelés: 6 db egyadagos (6×8 gramm emulziót tartalmazó) mikrobefecskendező

Nettó tömeg: 48 g

Összetevők: Víz, Tokoferil-acetát, Caprilil triglicerid, Mentol, Menta Piperita olaj, Ruscus Aculeatus kivonat, Glicerin, Boswellia Serrata kivonat, Eugenol, Centella Asiatica kivonat, AloeBarbadensis levél nedve, Karbamid, Szérin, Trehalóz, Pentilénglikol, Algin, Nátrium hialuronát, Nátrium-stearoil-glutamát, Glicerin poliakrilát, Caprilic glikol, Pullulan, Dinátrium-foszfát, Kálium-foszfát, Nátrium-poliakrilát, Benzil-alkohol, Dehidro-ecetsav, Decilénglikol, Fenil-propanol.

Figyelmeztetés:
• Helyi alkalmazásra! Ne nyelje le a készítményt! A készítmény szembe kerülését kerülni kell! Kisgyermekek elől elzárva tárolandó! A mellékelt használati utasítást figyelmesen olvassa el! Bármely hatóanyaggal, összetevővel szembeni érzékenység, allergia esetén az eszköz használata kerülendő, a folyamatban lévő kezelést meg kell szakítani! Ne használja felületi sérülések esetén! A terhesség alatt és egyidejű gyógyszeres terápiák esetén kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét! Ne használja a terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, vagy amennyiben a csomagolás nincs megfelelően lezárva!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, 30 C alatt, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

PEG, PARABEN, FENOSSIETANOL, EDTA, SLS, SLES mentes termék.

EP kártyára is megvásárolható!

Főbb hatóanyagok:

Ruscus Aculeatus kivonat

A szúrós csodabogyó gyökértörzséből készült kivonat növeli a vénák tónusát. A csodabogyó kivonat ér- és nyirokér összehúzó hatással is rendelkezik. A növény ödémacsökkentő, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatását több vizsgálat is megerősítette.

Boswellia Serrata kivonat

A tömjénfa kivonat hatását az 5-lipooxigenáz gátlása lévén fejti ki, amely az első enzim a gyulladásos anyagok termelésekor. Mérsékli az aranyér helyén fellépő gyulladásos folyamatokat, duzzanatot és a fájdalmat.

Aloe Barbadensis levél nedve

A barbadosi aloé fő hatóanyagai a mono- és poliszacharidok (pl. acemannon), aminosavak, enzimek.

A növény a VIII gyógyszerkönyvben is hivatalos. A bőr gyulladásos elváltozásaira, sebek gyógyítására használják.

Menta Piperita olaj

A borsmenta olaja hűsítő hatásának köszönhetően megnyugtatja a bőrszövetet.

Nyugtató, összehúzó hatású.

Centella Asiatica kivonat

Gyógyhatását magas triterpén-tartalmának köszönheti: két legfontosabb összetevő, a madecassosid és a madecassic sav, nevüket a Madagaszkár sziget után kapták.
Egyike a legfontosabb Ayurvéda- gyógymódban használt füveknek.

A kivonat vagy a macerátum jótékony hatással van a sérült szövetekre, enyhíti a vénás gondokat, keringési zavarokat, javítja a vérkeringést. Repedezett bőrre, különböző sebekre, égési sebekre gyakorolt gyógyító hatása jelentős.

Nátrium hialuronát

Feltölti a sérült bőrszövet hegeit. Támogatja a bőrregenerációt: erősíti a bőr természetes védőrétegét, gyulladáscsökkentő hatású és antioxidáns tulajdonságú.

Betegtájékoztató: Letöltés