Ipari háttér

A JuvaPharma minden termékét a legnagyobb odafigyeléssel, saját gyártósorán készíti el.

 

Ellentétben más vitamin és étrend-kiegészítő gyártókkal, a JuvaPharma minden gyártási folyamatot a saját kezében tart, az elejétől a végéig.

Analitikai egységeink folyamatosan ellenőrzik a gyártási folyamatokat és a szigorú minőségi eljárások következetes betartása maradéktalanul megfelelnek a GMP, ISO, HACCP és más nemzeti és nemzetközi minőségi előírásoknak.

A több mint 7000 négyzetméter saját ipari területen történő vitamin és étrend-kiegészítő gyártás, folyamatosan a legmagasabb minőséget képviseli az európai régióban.

A JuvaPharma teljesen automatizált modern termelési technológiát alkalmaz, legyen szó akár tabletták, lágy zselatin kapszulák, különböző cseppek és szirupok vagy akár gyógyteák gyártásáról egyaránt.

Minőségellenőrzés a felelős az összes elemzésért. Az analitikai támogatástól az érvényesítésig, a minőségellenőrzést magasan képzett szakembergárda támogatja.

Az alkalmazott egyedülállóan fejlett minőségirányítási rendszernek köszönhetően, minden egyes terméket egyenként kiértékelik, valamint egyedileg sorszámozzák és adatbázisba tárolják. Így a kiadott termék bármikor nyomon követhető a jövőben.

Revolution Slider Hiba: Slider with alias pageshop not found.
Maybe you mean: 'webshopslider' or 'homeslider' or 'homeslider2' or 'homeslider25'